Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus és szexi történetek, írások

2014. október 03. 12:12 - Szexkereső.net

5 férfi, akikhez nem szabad hozzámenni!

Sok nő követi el azt a végzetes hibát, hogy korán és nem kellő megfontoltsággal mondja ki a boldogító igent. Íme 5 férfi, akikhez nem szabad hozzámenni:

5 ferfi, akihez nem szabad.png

1) Az infantilis férfi:
Ez a férfi lelkiekben és testileg is gyerek még. Ritka a bajusza, hangja magas, férfiatlan.

2) A gyenge jellemű férfi:
A gyenge jellemű férfi nem tud ellenállni az élet kísértéseinek, nincs tartása. Típusai: az iszákos, a kártyás, és a mindig adósságba keveredő férfi.

3) A szerencsétlen fiatalember:
Nem olyan ember, akit az életben szerencsétlenség ér, hanem szerencsétlennek született. Azért veszélyes, mert a házasságtól várja a boldogságot. Az ilyen férfit azonban nem lehet "megváltani".

4) Az impotens férfi:
Nagyon nehéz a férfi nemi képességeiről tiszta képet kapni, mert többnyire a házaséletben derül ki a valóság. De miről lehet felismerni? Bármilyen furcsán is hangzik: a herkulesi termetű férfiaknak csak körülbelül a fele rendelkezik herkulesi nemi képességekkel is. Az óriás termetű férfiaktól is tartani kell, mert a növekedés hormonzavar következménye, ezáltal a nemi mirigyek nem fejlődnek kellőképpen. A harmadik impotens típus pedig, a kiélt világfiú, aki életének 80-an százalékát lányok ágyba cipelésével töltötte.

5) A maszturbáló férfi:
Ez a férfi felnőtt létére szexuális vágyát a normális nemi élet helyett rendszeresen maszturbálással elégíti ki. A maszturbáló nem alkalmas a házasságra, ugyanis annyira hozzászokott azokhoz a módszerekhez, amelyek nála a nemi ingert kiváltják, hogy a normális közösülés nem is jelent számára igazi élvezetet.

A cikket és más egyéb érdekességeket itt is találhatsz: http://phoneszex.hu/ és http://www.szexkereso.net/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikabirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr686755443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Erotikus és szexi történetek, írások
süti beállítások módosítása