Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus és szexi történetek, írások

2014. szeptember 10. 13:12 - Szexpartner Kereső

Rövidzárlat a szexben – gyors megoldások

sex1.jpg

Ugye ismerős a szitu: vadul ölelitek egymást, úton a hetedik mennyország felé, aztán nála vagy nálad becsúszik egy kis gikszer? Egy apró kis zavar. Amit, ha nem orvosoltok… Pedig vannak hatásos gyors megoldások, ami élénkíti a testet, lelket – és nem utolsó sorban a nemi vágyat.

Boldogan bújsz hozzá, aztán valami miatt mégsem megy? Nem aggódj, nem csak te vagy így ezzel! Imádod, szereted, jól esik, hogy kíván, szeretnéd is a szexet, de valahogy mégsem tudsz annyira felhevülni, hogy igazán jó legyen, libidód takaréklángon ég. A mai elfoglalt, hajszolt világban nem csoda, ha egy-egy fárasztó nap után nem úgy tekintesz a szexre, mint örömforrásra. Pedig a szenvedély benned él, csak időnként hajlamos vagy megfeledkezni róla. Éleszd fel újra. És újra!

Ha nem elég a vágyad

Öleled, csókolod, mégsem azt érzed, amit kellene… Túl sok oda nem illő gondolat kavarog a fejedben, ami nem ereszti szabadon a fantáziádat. Ilyenkor segíthet egy pohár bor, aminek köztudottan stresszoldó hatása van. Segít abban, hogy ellazulj, kitöröld a fejedből a munka miatti nyomást, a stresszt. Ügyelj arra, hogy ne nagy alkoholtartalmú italt válassz, mert ezzel épp ellenkező hatást érhetsz el, még fáradtabb és álmosabb leszel.

És felejtsd el a „legyünk rajta túl gyorsan, mert még el kell mosogatnom” gondolatokat!

Vagy...

Fáradt vagy, és úgy érzed, nincs elég erőd a szexhez? Frissülj és lazulj el a zuhany alatt, miközben kedvesed kényeztet!. Válassz kellemes andalító zenét, gyújts gyertyát, ezek biztosan segítségedre lesznek abban, hogy kellően ellazulj, és a romantikus hangulatot is megteremtik. Közben néhány vizuális gyakorlatot is kipróbálhatsz: képzeletben vetkőztesd le a kedvesed, ez olyan hatást is eredményezhet, mint a megismerkedésetek elején, amikor egyfolytában arra gondoltál, hogy mielőbb ágyba bújhass vele.

Vizuális segítség

Összefonódott a testetek, mégis úgy érzed magad, mint egy fadarab, mert nincs meg az a bizonyos szexuális töltet, ami kellene a tökéletes együttléthez? Cseppet sem ciki, ha te kezdeményezed az erotikus film vagy a pornó megnézését. Ma már bizonyított tény, hogy nemcsak a férfiakat hozza tűzbe, hanem a nőkre is erős hatással van.

Gátolt orgazmus

Talán már te is átélted… amikor a szexet hamarabb fejezi be partnered, mint ahogy te elérnéd az orgazmust. Van, akinél zavartalan az izgalom kialakulása, de sokan „nem mernek” elmenni – sokszor az önkontroll elvesztése miatti félelem okán. Ha már többször átélted ezt, esetleg leblokkolhatsz a következő aktus közben. Hüvelyed érzékenysége (és nem utolsósorban partnered öröme) fokozható a Kegel-féle gyakorlat segítségével. Ez a hüvely körüli izomzat akaratlagos mozgatásának erősítését jelenti: húzd össze erősen, majd lazítsd el. Így fokozhatod a hüvelyi izomtónusodat és az érzékenységét is. (Ez a gyakorlat nemcsak gyors segítségként végezhető, hanem kúraszerűen a 2-3 hónap múlva bekövetkező orbitális orgazmusért.)

Fájdalom aktus közben

Hiába kívánod a szexet és a partnered, ha lelki eredetű rövidzárlat lép fel a hüvelyedben – és a várt nedvesség elmarad. Az érzékeny nemi részek felhorzsolása erős fájdalmat okozhat, ami egyik pillanatra elveheti a kedvedet. Sokszor segít a hosszú előjáték, de gyakran csak a sikosító jelenthet megoldást (bőséges váladékpótlást). Használj víz alapú síkosítót, és kerüld a vazelines vagy egyéb olaj alapúakat, melyek a hüvely további szárazságát idézheti elő. Bizonyos esetekben a különböző közösülési testhelyzetek is csökkenthetik a fájdalmat, ilyen a kevésbé mély behatolás. Vedd át az irányító szerepet a párodtól!

Néhány főbb ok, ami zárlatot okozhat szerelmeskedés közben

Stressz – ha az íróasztalon tornyosuló aktákra gondolsz.

Betegség – nem érzed magad szexinek a náthád miatt.

Gyógyszerek – sok receptre és recept nélkül kapható gyógyszer is csökkentheti a szexuális étvágyat (antidepresszánsok, a magas vérnyomásra szedett gyógyszerek, nyugtatók)

Testkép – ha nem tudsz kibékülni a külsőddel, rejtegetni fogod magad a partnered elől, ami hátráltatja a szexuális életeteket.

Életmódváltás – a munkahelyváltás vagy költözés mentálisan és fizikálisan is kiüthet.

Korosodás – a változókor környéki hormonális labilitás csökkentheti a nők érdeklődését

Depresszió – hát ez esetben nem a szex szerepel az első helyen a naptárodban.

Új kisbaba – a szoptatás és a szülés utáni depresszió (mely a nők 10 százalékát érinti) csökkentheti a libidót.

Címkék: szex erotika
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikabirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr116685963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Erotikus és szexi történetek, írások
süti beállítások módosítása