Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus és szexi történetek, írások

2014. szeptember 10. 13:52 - Szexpartner Kereső

A leggyakoribb szex-klisék és tabuk

erotika.jpg

A nők azért szexelnek, hogy szerethessenek, a férfiak pedig azért szeretnek, hogy szexelhessenek - tartja az egyik legelterjedtebb szex-hiedelem. A blőd közhelyek és vicces legendák között kutattunk.

Bár gyakran nem tudatosul bennünk, mindennapjainkat végigkísérik a hiedelmek – ez alól a szex sem kivétel. Nem is lenne probléma egészen addig, míg nem kezdünk el ezen tévhitek alapján valódi elvárásokat támasztani, melyek aztán rendszerint nem teljesülnek. És ebből lesznek a konfliktusok – például amikor elvárjuk párunktól, hogy a legfárasztóbb nap után számunkra is tartogasson még az erejéből, elvégre „a pasik mindig csak azt akarják”. Vagy mégsem?

Csak a csajok csalnak?

Sokszor hallani arról, hogy a nők megjátsszák az orgazmust. De vajon csak ők képesek erre? Kérdőíves vizsgálatok kiderítették: a férfiak 16%-a is legalább egyszer csalt már életében. Bár nehezebb dolguk van, hiszen könnyebben kiderülhet turpisságuk – akkor is, ha a csalás felülvizsgálata - „Hé, Drágám, mutasd csak!?” – kissé furcsa is lenne.

A szex...fiatalít?

Dr. David Weeks amerikai szexológus-urológus olyan 21 és 101 év közötti amerikai és európai nőt és férfit vizsgált, akik különösen jól tartották magukat. Arra az eredményre jutott, hogy egy közös van bennük: mindannyian gyakran szexelnek! A szeretkezés alatt ugyanis úgynevezett béta-endorfinok és más hormonok szabadulnak fel, amelyek pozitívan hatnak az egészségre, valamint a hatékonyan csökkentik a stresszt.

...segít megőrizni az egészséget?

Egy németországi kutatás szerint igen, mivel a rendszeres szex megnöveli az antitestek számát, így pedig erősíti az immunrendszert. Ez azonban csakis akkor igaz, ha az együttlétek rendszeresek: heti két-három alkalommal előfordulnak. Ha azonban ennél többször vagy kevesebbszer bújunk ágyba, az antitestek száma sajnos csökken.

A nőknek több idő kell, hogy „készen álljanak”?

Közhely, hogy a nők hosszú és alapos előjátékot akarnak, amely ahhoz szükséges, hogy kellőképpen begerjedjenek, míg a férfiak e nélkül is kitűnően boldogulnak. Kanadai kutatók azonban bebizonyították: a nők ugyanolyan gyorsan képesek „akcióba lendülni”, mint a pasik. A kísérleti személyeknek pornóvideókat mutattak, miközben testhő-kamerák segítségével mérték a genitáliák reakcióját. Kiderült: mindkét nem közel azonos időben, kb. 30 másodperc alatt jött izgalomba.

Forró pózok, forró szex?

Minél több pózváltás, és minél gyorsabb tempó, annál jobb? Közel sem. Nem véletlenül fekszik háton a nők 83%-a önkielégítés közben. Legtöbbjüknek ugyanis ez a pozíció tetszik legjobban. 

Címkék: szex orgazmus
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikabirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr856686063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Erotikus és szexi történetek, írások
süti beállítások módosítása