Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus és szexi történetek, írások

2014. szeptember 09. 21:51 - Szexpartner Kereső

Csúcs szexpartner-helyettesítők

sex-toys.jpgA legjobb, ha a szerelmed segítségével éred el az orgazmust, de ha éppen szingli vagy, vagy nincs kéznél a szívkirályod, amikor szükséged lenne rá… - akkor egyedül kell csillapítanod a szexséhségedet. Amihez kellékek színes tárháza áll rendelkezésedre. Ha kellően nyitott vagy rá.

Az, hogy sem testileg, sem lelkileg nem tesz jót az önmegtartóztatás, talán már unalomig ismételt téma. Az önmagával való játszadozást is majdnem mindegyik nő felfedezte és alkalmazza, ha igénye van rá. De hogy szükség van-e ehhez segédeszközökre, arról még mindig megoszlik a vélemény. Főleg a nők körében.

Kellenek a szexkellékek?

A nők többsége már magát a maszturbálást sem igazán vallja be, ha kérdezik róla, pedig egy hazugságvizsgálón sokan lebuknának. Legyünk őszinték: szexre mindenkinek szüksége van, és bármennyire is tagadjuk, némely éjszakán (és nappalon) arra a helyre téved a kezünk.

A vibrátorok és egyéb játékszerek használatát pedig még ennél is többen titkolják. Annak ellenére, hogy virágzanak a szexshopok, még mindig nagyon kevés ember meri felvállalni, hogy érdeklődik és használja az intim kellékeket. Sokan nem mernek bemenni az ilyen üzletekbe, mert ciki a kiegészítőkről kérdezősködni… Pedig a segédeszközök használata egyáltalán nem szégyellni való! Főleg a nőknek. Hiszen pszichológiai kutatások bizonyítják, hogy sok nőnek „segítségre” van szüksége az orgazmus eléréséhez. Ezt a segítséget megkaphatja a partnertől, de gyakran csak egy-egy ilyen játékszerektől.

A statisztika szerint a nők fele él kellékekkel

Érdekes, hogy annak ellenére, hogy a férfiak inkább orientáltak a szexualitás felé, a nők szex kellékei sokkal elfogadottabbak. 100 nőből legalább 50-nek van vibrátora, míg 100 férfiból, talán ha 5 használ elektromos vaginát.

A szexhez sok minden hozzátartozik – kinek ez, kinek az. De egy biztos: megéri legalább egy szexjátékszerre beruházni, mert nemcsak egyedül, hanem a pároddal is használhatod. (A férfiak döntő többsége szerencsére nem tekinti vetélytársnak az övénél általában hosszabb és vastagabb kéjrudat.)

Ha kipróbálod, nem lehet az az érzésed, hogy valami kimaradt az életedből, és nem ismerheted meg azt a mámort, ami jó tud lenni, amikor nincs a kedves a közeledben.

Mit vegyél?

A legtöbb nő elsőként vibrátort vesz, de ha egyszer belekóstolsz az élvezetekbe, biztos kipróbálsz még ezt azt...

Szexzuhany

Imádod a fürdőt, mely kellemesen ellazít és megnyugtat? Felpörgetheted a szokásos zuhanyozást a latex intim szezuhannyal. A vizet a nemi szervedbe permetezve egészen újfajta kéjérzet élhetsz át általa.

A síkosító minden helyzetben jól jön

Ha nincs közelben a partnered, saját magadnak kell átvenned az izgató, simogató szerető szerepét. A mai PH-barát síkosítók kívül-belül egyaránt kényeztethetnek, és a vibrátor használatát is megkönnyítik.

Gésagolyó

Nem véletlenül kapta a nevét a gésákról, akikről köztudott, hogy istennőknek számítanak a szexben. Eredetileg a hüvelyizomzat erősítésére találták ki – hiszen használata után idővel mindkét fél számára sokkal kellemesebb lesz a szex. Ám, ma már izgalmas és különleges része lehet az előjátéknak is – akkor is, ha egyedül vagy. Nem csak ellazít egy stresszmentes nap végén, de olyan gyönyöröket élhetsz át vele, amilyenre mindig is vágytál.

Ha kezdő vagy még ezen a téren, akkor a fém- vagy műanyag helyett válassz puha, sima anyaggal (latex-szel) bevont golyót.

Vibrátor

Nem tud gyengéden simogatni, érzéki szavakat sugdosni a füledbe, és te nem tudsz beletúrni a hajába… mégis szereted? Lehet sima, mintás, átlátszó, fém, műanyag, zselés vagy latex. Az egyéni ízlésedtől függően széles a választék. A „sima” gyönyörtől a G-pontos varázson át, mindent átélhetsz vele. Viszonylag még újdonságnak számít a szexpiacon a nyelvet imitáló, kéjrúd, mely a csiklódat és a hüvelyedet is a mennyekbe repíti. Kisöccse, az ujjra szerelhető vibrátor még a legkisebb bőröndben is elfér… Egyszerűen húzd az ujjadra a különleges, bőrszerű anyagból készült, bordázott-rücskös izgatókat és engedd, hogy az extázis magával sodorjon! Biztosan nem marad el az orgazmus!

Kevésbé látványos szexkellék, de megéri kipróbálni a vibrációs bugyit, melyet szinte bárhol viselhetsz.

Az igazán elvetemülteknek

Miért csak a férfiak vehetnének szexbabát? Te is beszerezhetsz ízlésednek és igényednek megfelelő pótszeretőt (életnagyságúra felfújható szerelemfiút) vibráló férfiassággal.

Ha megvetted az új játékszered…

Felizgat a dolog, mégsem vagy elég bátor? Kicsit vonakodsz hozzákezdeni? Mielőtt kipróbálnád a új „szexpartnered” vegyél egy forró fürdőt (bevetheted a szexzuhanyt is), így az ellazulás is könnyebb lesz, ráadásul tisztálkodás közben óhatatlanul is megérinted magad, ez után már nem is lesz olyan nehéz folytatnod az örömszerzést.

A szexkellékek fontos és izgalmas részei lehetnek a szexuális életnek – de csak akkor használd, ha valóban szeretnéd, és csak addig, amíg valóban örömet szerezhetsz vele magadnak – és partnerednek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikabirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr876684461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Erotikus és szexi történetek, írások
süti beállítások módosítása