Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus és szexi történetek, írások

2014. szeptember 24. 21:00 - Szexpartner Kereső

A maszturbálás egészséges!

maszturbalas

Még mindig tartja magát az a szájhagyomány, miszerint az önkielégítés kártékony hatással van az egészségre, a pszicho-szexuális fejlődésre, hovatovább a párkapcsolatra. A szakemberek azonban nagyon is fontosnak tartják az erotikus fantáziálás eme, akár párban is gyakorolható megnyilvánulását.

A különböző országokban eltérő statisztikai adatok születnek azon felmérések nyomán, amelyek a különböző korosztályok önkielégítési szokásait (is) próbálják górcső alá venni. Maguk a kutatók is elég nagy bizonytalansági faktorral számolnak, mivel tudomásul veszik: az önnön gyönyörszerzés még mindig meglehetősen tabu téma. Ennek oka talán az évszázados hagyományokban rejlik, hisz a középkorban akár köztéri kalodába zárás, pellengérre állítás, avagy más kínos megszégyenítés jutott osztályrészül a maszturbáláson kapott felnőtteknek, a gyerekeknek pedig meg kellett gyónniuk a papoknak természetes igényük kielégítését.

folytatás...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikabirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr26728845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Erotikus és szexi történetek, írások
süti beállítások módosítása