Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus és szexi történetek, írások

2014. szeptember 10. 14:20 - Szexpartner Kereső

A magyarok szexuális élete

sex_3.jpg

Csak a magyarok valamivel több, mint egynegyede állítja, hogy a szex a legjobb dolog az életben - derül a ki az Image Factory és a TÁRKI legfrissebb, sorrendben tizenegyedik Társadalmi Klíma Riportjából.

A férfiak jóval többre értékelik a szexet, mint a nők, hiszen az erősebb nem képviselőinek 38 százaléka tartotta a szexet a legjobb dolognak az életben, míg a nők körében ez az arány 19 százalék.

10 magyarból 1 saját állítása szerint egy napot sem bír ki szex nélkül. A férfiak felülreprezentáltak a mindennapi szexet kívánatosnak tartók körében is, míg a nők között kevesebben vannak a mindennapi intenzitás hívei.

Működőképes-e a kapcsolat szex nélkül?

Szex nélkül is működő kapcsolatot minden harmadik nő, és minden ötödik férfi tud elképzelni. Mindkét nem esetében a kor meghatározó abban, hogy valaki működőképesnek tart-e egy szex nélküli párkapcsolatot. A középkorúak az átlag véleményén voltak mindkét nem esetében.

Az idős nők 53 százaléka, míg az idős férfiak 42 százaléka tart működőképesnek egy szex nélküli párkapcsolatot. Ugyanez az arány a fiatalok körében 18, illetve 11 százalék.

Szex szakítás után

Körülbelül a magyarok egynegyede szeretkezett már szakítás után volt párjával. A férfiak saját bevallásuk szerint gyakrabban létesítettek szexuális kapcsolatot korábbi partnerükkel, mint a nők. A kutatásból az is kiderült: minél fiatalabb valaki, annál inkább hajlamos a szakítás után lefeküdni korábbi párjával.

Nem is olyan rövid az előjáték - Legalábbis ezt állítjuk

Saját bevallásuk szerint a magyarok 57 százaléka általában több mint 10 percet fordít előjátékra.

Meglepő adat, hogy a férfiak körében saját bevallásuk szerint többen vannak a 10 percnél hosszabb előjáték hívei, mint a nők körében. Szintén érdekes adat, hogy a kor előrehaladtával csökken azok aránya, akik általában 10 percnél többet szánnak az előjátékra. Míg a fiatalok kétharmada általában hosszabb időt szán az előjátékra, addig az idősek körében ezt csak minden harmadik ember teszi meg.

Együttlét mások előtt?

Az utóbbi időszakban egyre nagyobb figyelmet kap a nyilvánosságban a hálószobán kívüli szex, amikor a párok az intim együttlétüket megosztják másokkal, például egy swinger klub keretein belül. A kutatás szerint a magyarok 10 százaléka izgalmasnak találna egy olyan szexuális élményt, amikor idegenek látnák őket szeretkezés közben.

A felmérésből kiderül: a férfiak (13%) nyitottabbak egy ilyen típusú élményre, mint a nők (7%). A nem mellett a kor is meghatározó a nem szokványos intim együttlét iránti vágyakozásban. Amíg az időseknek 6, addig a fiataloknak 12 százaléka találja izgalmasnak az idegenek előtti szexet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikabirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr596686163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Erotikus és szexi történetek, írások
süti beállítások módosítása