Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus és szexi történetek, írások

2014. szeptember 24. 20:37 - Szexpartner Kereső

7 szex tipp egy százéves szex terapeutától

7 szextipp egy százéves szexterapeutától.jpgJöjj rá, hogy mire vágysz, és ne légy félénk megkapni

Ha visszamehetne az időben, akkor Zussman azt tanácsolná hölgy klienseinek, hogy legyenek agresszívebbek annak kifejezésében, hogy mire is vágynak az ágyban. Ez 50 éve még nem volt elfogadott...

De a mai nőket is arra bíztatja, hogy ismerjék meg saját testüket, vágyaikat, és ne féljenek azt megosztani partnerükkel, hiszen ez a boldogságuk és a bizalom alapja.

Legyen a szex a legfontosabb elintézendő dolog

Őrült, munkamániás világban élünk, és az emberek többsége elfeledkezik a szexről. Hiába van minen tele szexualitással, az emberek keveset szexelnek. Szakítsunk időt a szexre! Írjuk be a naptárba, legyen a napirendünk része.

Készítsetek szex szentélyt

A munka, a kütyük, a tévé beköltözött a hálószobába. Űzzük ki onnan ezeket a zavaró dolgokat, és a hálószoba legyen az intimitásé, csak ketten legyünk benne: mi és a partnerünk.

Nem kellenek nagy dolgok a felturbózáshoz

A korbácsok, bilincsek és vibrátorok jó dolgok, de nem kell felvásárolni az egész szex shopot ahhoz, hogy felizgassuk partnerünket (vagy saját magunkat). Sok esetben elég csak egy fehérnemű, amit amúgy sosem vennénk fel. És fantáziáljunk! Nem kell lelkiismeret furdalásunknak lennie, ha a sarki jóképű pékfiúra vagy kedvenc pornófilmünkre gondolunk szex közben.

folytatás...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikabirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr596728749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Erotikus és szexi történetek, írások
süti beállítások módosítása