Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus és szexi történetek, írások

2014. szeptember 09. 19:09 - Szexpartner Kereső

Orgazmusdiéta!

orgazmus2.jpg

A női orgazmus titokzatosabb dolog, mint maga a Bermuda-háromszög. Vajon tényleg egy diétán múlna, hányszor és milyen intenzitással élvezünk?

A legnagyobb különbség a két nem között, hogy a férfiaknak valahogy mindig van kedve a szexhez, a nők számára viszont a vágy és a kielégülés sokkal bonyolultabb dolog. A kutatások szerint az európai nők körülbelül negyven százalékának veszélyesen alacsony a libidója, ami rengeteg nehézséghez és lelki problémához vezet a kapcsolatukban.

Hollywoodi álom

Amikor a filmekben szerelmeskednek a párok, az mindig valahogy így néz ki: két hibátlan testű ember (jó esetben egy nő és egy férfi) egymás karjába, majd a tökéletesen vetett ágyba hanyatlik. Ezek után néhány percnyi varázslatos és izzadtságmentes szeretkezésbe fognak, ami tökéletes, és egyszerre átélt kölcsönös orgazmusban teljesedik ki.

Bárcsak ilyen egyszerű lenne a valóságban is! A felmérések szerint viszont a nők háromnegyede közösüléskor nem él át orgazmust, 12 százalék pedig egyáltalán nem jut el a csúcsra. Ehhez képest Marrena Lindberg, az Orgazmusdiéta című könyv szerzője azt állítja, hogy bizonyos táplálkozási alapelvek (és némi testedzés) betartásával ez egy csapásra megváltozhat. "Ha sosem éltél át vaginális orgazmust, majd most fogsz" - mondja Marrena. "Ha pedig már volt hozzá szerencséd, ezután sokkal gyorsabb és gyakoribb lesz, ráadásul a klitorális orgazmusod is intenzívebbé válik."

A diéta lényege

Mi tehát a mágikus összetevő az Orgazmusdiétában? Igazából nincs ilyen, van viszont négy, tudományosan alátámasztott tényező, amiket Marrena egy speciális programmá gyúrt össze.

  • Finomított szénhidrátokban szegény táplálkozás, amiben nincs helye az olyan orgazmusgyilkosoknak, mint a koffein vagy a cukor.
  • Nagy dózisú Omega-3 halolaj kapszulák formájában
  • Rendszeres hüvelytorna gyakorlatok
  • A szerotonin és a dopamin szintjeinek karbantartása: ezek a hormonok szabályozzák többek között a libidót is, és javítják a nemi szervek vérellátását.

Amit minden nap (t)enned kell

Reggel (vagy délelőtt, vagy amikor sikerül) végezd el az intimtorna gyakorlatokat. Ha mást nem is teszel, legalább szorítsd össze, majd lazítsd el huszonötször azokat az izmokat, amivel a pisilést tudod visszatartani.

Vegyél be naponta 1 multivitamint, plusz 1 C-vitamint, 1400-1700 mg halolajat, 777 mg kalciumot, 270 mg magnéziumot, 4-7 mg cinket, néhány naponta 27 mg vasat, és a legjobb rész: fogyassz el minden nap 14 gramm jó minőségű étcsokoládét. Ki ne hagyd!

A menü leginkább a Zónára hasonlít. Itt a napi kalóriamennyiség 30 százaléka származik fehérjéből (hús, tejtermék, zöldségek, halak), 30 százalék zsiradékból (többszörösen telítetlen zsírsavak, mint az olívaolaj, és telített zsírsavak, mint a tejtermék, a vörös hús és a szárnyas), és legfeljebb 40 százalék szénhidrátokból, de ez is nagyrészt zöldség és gyümölcs legyen, ne keményítő (mint a burgonya vagy a kenyér).

Tehát reggelire ehetsz például joghurtot vagy túrót, zabpelyhet, omlettet, sonkás tojást, gyümölcssalátát. Az ebéd lehet egy Cézár saláta, sült csirke, rántott sajt vagy épp zöldségleves, vacsorára pedig a mogyoróvajban sütött kínai zöldséges marhahústól a sajtos padlizsánig rengeteg féle étel elképzelhető.

Edzeni?!

Nos, ezt nem ússzuk meg egyetlen magára valamit is adó programnál sem. A rendszeres testedzés segíti az anyagcserét és a méreganyagok kiürülését, ezért elengedhetetlenül szükséges a felhőtlen orgazmushoz. Ráadásul élénkíti a vérkeringést - mindenhol. Azonkívül, hogy levezeti a stresszt, rendben tartja a hormonháztartást is, úgyhogy hidd el, nagy szükséged van rá. Hetente legalább háromszor minimum fél órát (de inkább egy órát) végezz valamilyen intenzív testmozgást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikabirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr516684029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Erotikus és szexi történetek, írások
süti beállítások módosítása